CLUB Sandwich: voor elke smaak wat wils!

Op 24, 25 en 26 mei 2023 bundelen de Sandwichcursus-commissie en het comité Radiologendagen de krachten en organiseren zij een uniek 3-daags congres voor heel radiologisch Nederland: CLUB Sandwich.

Half januari is het programma bekend en kunt u zich inschrijven voor CLUB Sandwich; wij berichten u daar dan nog over. En of u nu één, twee of misschien zelfs alle drie de dagen wilt komen, wij beloven u: voor elke smaak is er wat wils in het mooie programma. Hierin worden elementen van de Sandwichcursus en de Radiologendagen gecombineerd.

Prikkelende/interessante/vakoverstijgende plenaire sessies worden afgewisseld met de vertrouwde, vakinhoudelijke parallelsessies en wetenschappelijke abstracts. De Bart Wiardaprijs en de Philipsprijs worden uitgereikt en er staan wat luchtiger onderdelen op het programma, zoals een borrel op woensdag en de niet-te-missen feestavond op donderdag.

Maurice van den Bosch, bestuursvoorzitter OLVG, interventieradioloog én de nummer 1 op de Skipr 99 lijst, opent het congres met zijn lezing 'Het ziekenhuis van de toekomst heeft geen muren.'

Vanaf half januari is het ook mogelijk uw abstract of case report in te dienen. Ook daarover volgt meer informatie.

Voor nu: noteer vast in uw agenda: 24, 25 en 26 mei 2023: CLUB Sandwich!