ESR meets NL 2022

De wetenschappelijke sessie van ESR meets the Netherlands, waarbij het ECR-thema 'Building bridges' centraal staat, krijgt steeds meer vorm. Ook visueel blijkt dit thema voor Nederlandse radiologen aantrekkelijk. Tientallen inzendingen werden ontvangen in reactie op onze oproep om foto’s van Nederlandse bruggen in te sturen. Dank daarvoor!

Helaas werd ECR in maart jl. vanwege de Covidmaatregelen omgezet naar een online event en was er geen ruimte voor de sessie ESR meets the Netherlands, noch een andere geschikte plek om het ECR-thema 'building bridges' via de prachtige Nederlandse bruggen prominent in beeld te laten komen. 

Er is echter een nieuwe kans om uw mooiste bruggenfoto terug te zien tijdens een van de presentaties, of wellicht zelfs op een LED-scherm in de entreehal, tijdens ECR 13-17 juli 2022. Dus heeft u nog een eigen foto van een Nederlandse brug, in welke vorm dan ook, bekend of onbekend, klein of groot, die gebruikt mag worden in het kader van ECR 2022? Stuur deze dan in vóór 6 mei 2022 aan het bureau NVvR.

Lees nieuwsbericht 16 september 2021