Inschrijving Sandwichcursus najaar is geopend

De SWC Neuroradiologie wordt op dinsdag 8 en vrijdag 11 november 2022 georganiseerd en de SWC Hoofd-halsradiologie op woensdag 9 en donderdag 10 november 2022 in De Reehorst Ede.

Lees hier meer over de programma's met titels, sprekers en leerdoelen van alle plenaire en parallelsessies, of klik hier om direct in te schrijven.

Uit introductie cursusleiders SWC Neuroradiologie: "In de plenaire sessies zullen drie topsprekers aan het woord komen. De voordracht over AI belicht implementatie in workflow van radiologie en kliniek en mogelijk zelfs patient empowerment met AI. Stroke blijft een vaste gast, maar hoe zit het met de snelwegen onderweg naar het brein? Wat weet u nog niet van de carotis en vertebralis? Bij advanced imaging zien we mooie kleurenbeelden, maar weet u wel wat u (niet) ziet?"

Uit introductie cursusleiders SWC Hoofd-halsradiologie: "Wat te denken van een sessie over (CT) sinuspathologie, waarbij een KNO-arts ons zal leren wat nu écht relevante informatie is? Wat is het belang van de TIRADS-classificatie en hoe gebruik ik deze in de dagelijkse praktijk? Wat is een goede punctietechniek? Waar op te letten bij ‘het bedreigde oog’ bijvoorbeeld in de dienst? Leer subtiele maar zeer relevante afwijkingen in het os temporale te herkennen."