Radiologendagen, bent ú erbij?

Het is bijna zo ver: De Radiologendagen 2022 in Gooiland te Hilversum. Heeft u zich al aangemeld? Tot en met 4 mei profiteert u nog van het early bird tarief!

De onderlegger van deze Radiologendagen is wat we van elkaar kunnen leren. Dit is de uitgelezen kans om ervaringen te horen van andere radiologen uit het land en ideeën op te doen voor in uw eigen ziekenhuis. Verschillende onderwerpen zullen de revue passeren:

  • De toekomst van de radioloog: van ondersteunend naar consultant en behandelaar
  • Het nieuwste van het nieuwste wat betreft CT technieken (Spectrale CT en photon counting)
  • Wat kunnen wij als radiologen leren van luchtverkeersleiders?
  • Een missersessie met aandacht voor de complicatiebespreking: verleden, heden en toekomst?
  • Tips en tricks om het werkplezier te verhogen van een performance coach

Uiteraard zullen de refresher courses, een beste proefschrift prijs, abstract sessie en natuurlijk de quiz niet ontbreken! Last but not least zal er voldoende ruimte zijn om bij te praten met de collega’s uit het land, zo is er een borrel op donderdag en aansluitend een 'Walking Dinner'. De avond zal worden afgesloten met feest onder begeleiding van een live band in de private 'Club' van Gooiland, waar we u uitnodigen om met ons het glas te heffen en een dansje te wagen! De Lounge is daarnaast beschikbaar voor degenen die het feest liever (gedeeltelijk) vervangen door een borrel in rustigere setting.
 
Komt u met ons mee gluren? Voor meer informatie over het programma, kijk hier.
Klik hier om u direct aan te melden voor de Radiologendagen 2022.

We verheugen ons erop u allen te zien op 19-20 mei 2022 in Gooiland te Hilversum!