Radiologendagen - sessies uitgelicht!

Graag informeren we je op een nieuwe en ludieke manier over de inhoud van de sessies. Via een trilogie aan berichtgeving met o.a. filmpjes, krijg je te horen waar de verschillende sessies over gaan. Mocht je nog niet zijn ingeschreven, dan zal dit je ongetwijfeld over de streep trekken.

Klik hier voor de aankondiging van de sessie Back to the Future met drs. Steven van Bokhoven en drs. Marielle Kuiper en klik hier voor de aankondiging van de sessie Into the Future met Prof. dr. Stephanie Klein Nagelvoort en Prof. dr. Antoinette de Bont!

Maar ook kunnen we je met trots drie interessante lunchsymposia aanbieden, als extra, naast het reguliere programma. Deze worden mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren. Het betreft:

Lunchsymposium donderdag 20 mei:
 - Zwanger na HSG met oliecontrast. Een overview van de recente literatuur, Prof. dr. V. Mijatovic. Mogelijk gemaakt door Guerbet.
- Philips Radiology: The Future is now! Mogelijk gemaakt door Philips

Lunchsymposium vrijdag 21 mei:
-  Opening the Black Box of AI in Medical Imaging, by Aidence, Screenpoint and Thirona

Kijk hier voor het volledige programma van beide dagen.

Ben je nog niet ingeschreven? Via de deze link kun je dit doen én je tevens opgeven voor de 3 lunchsymposia, meedoen met De Librije proeverij op donderdag 20 mei en de online Escape Room op vrijdag 21 mei.

Ben je al wel ingeschreven, maar nog niet voor een lunchsymposium? Log dan nog even in, ga naar je bestaande inschrijving en vink aan welk symposium jouw voorkeur heeft.

Wij kijken er naar uit jullie allemaal digitaal te verwelkomen in Gooiland!