Save the date: Bijeenkomst netwerkvorming wetenschap 9 april 2020

De NVvR commissie Wetenschap organiseert een bijeenkomst 'netwerkvorming wetenschap' op donderdag 9 april 2020 (18:00 - 21:00 uur Domus Medica Utrecht). 

Het wetenschapsbeleid binnen de radiologie is volop in ontwikkeling. In 2019 is de commissie Wetenschap opgericht met als doel het coördineren en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek en innovatie ten gunste van de radiologie in Nederland.
Dit zorgt voor veel nieuwe uitdagingen, zoals: Waarmee kan de NVvR onderzoekers binnen de radiologie ondersteunen?
Hoe kunnen relevante subsidieoproepen bij de juiste personen onder de aandacht gebracht worden?
En welke behoefte en mogelijkheden zijn er tot het vormen van een onderzoeksnetwerk of consortium waarbinnen radiologen/onderzoekers kunnen samenwerken?
Daar hebben wij uw input bij nodig.

Wat staat er op het programma?

Tijdens deze bijeenkomst willen we u bijpraten over de ontwikkelingen binnen en buiten de vereniging, succesvolle initiatieven met u delen, maar vooral ook onderzoekers en researchcoördinatoren uit verschillende instellingen bij elkaar brengen om ervaringen uit te wisselen, te delen wat gaande is, te inventariseren waar men tegenaan loopt en waar behoefte aan is.

Voor wie?

(Arts-)onderzoekers, projectleiders, researchcoördinatoren, iedereen die geïnteresseerd en betrokken is bij wetenschap in het radiologisch vakgebied.

Meer informatie en aanmelden

 

 

Binnenkort volgt meer informatie over sprekers en programma. Maar u kunt zich nu al aanmelden via: nvvr@radiologen.nl o.v.v. bijeenkomst wetenschap en uw naam, functie en instelling. Zo kunnen wij u op de hoogte brengen als het programma definitief is.

We kijken uit naar uw komst!
namens de commissie Wetenschap
dhr. prof. dr. H.J. (Hildo) Lamb, voorzitter