Vacature Examencommissie

De Examencommissie van de NVvR is op zoek naar een enthousiaste radioloog die zitting wil nemen in de commissie. De Examencommissie heeft tot taak de organisatie van de halfjaarlijkse Voortgangstoets (VGT) in de opleiding tot radioloog. Commissieleden zijn onder meer betrokken bij het opstellen van de examenvragen, het beoordelen van de antwoorden op de examenvragen en het surveilleren tijdens de toets.

De Examencommissie wil graag uitbreiden met een radioloog die zich herkent in het volgende profiel: U bent sterk geïnteresseerd in de opleiding en toetsing van aios. U bent bedreven in, of wilt zich graag verder bekwamen in, het maken van goede toetsvragen of vergelijkbaar onderwijsmateriaal. Bij voorkeur heeft u zelf ervaring opgedaan met de digitale Voortgangstoets Radiologie tijdens uw opleiding, en heeft u specifieke klinische ervaring verkregen in de cardiothoracale radiologie en/of de interventieradiologie.

Hier vindt u meer informatie over de samenstelling en reglementen van de Examencommissie. Commissieleden worden benoemd voor een termijn van 3 jaar, en zijn in de praktijk vaak 2 termijnen verbonden aan de commissie. De Examencommissie vergadert minimaal 2 keer per jaar, meestal centraal in Nederland (Utrecht).

Indien u geïnteresseerd bent om de Examencommissie te komen versterken, nodigen wij u van harte uit om contact opnemen met Dik Rutgers, voorzitter, of Fleur van Raamt, secretaris van de Examencommissie. De sluitingsdatum is 1 september 2017.