Vacatures Examencommissie

De Examencommissie van de NVvR is op zoek naar enthousiaste radiologen die zitting willen nemen in de commissie. De Examencommissie organiseert de halfjaarlijkse Voortgangstoets (VGT) in de opleiding tot radioloog. Commissieleden zijn onder meer betrokken bij het opstellen van de examenvragen, het beoordelen van de antwoorden op de examenvragen en het surveilleren tijdens de toets.

De Examencommissie wil zich het komende jaar graag versterken met enkele radiologen die zich herkennen in het volgende profiel: U bent sterk geïnteresseerd in de opleiding en toetsing van arts-assistenten. U bent bedreven in, of wilt zich graag verder bekwamen in, het maken van goede toetsvragen of vergelijkbaar onderwijsmateriaal. Bij voorkeur heeft u zelf ervaring opgedaan met de digitale Voortgangstoets Radiologie tijdens uw opleiding. U heeft specifieke klinische ervaring in 1 of meer van de volgende deelgebieden: abdominale radiologie, interventieradiologie, muskuloskeletale radiologie, neuro-hoofdhalsradiologie.

Hier vindt u meer informatie over de samenstelling en reglementen van de Examencommissie. Commissieleden worden benoemd voor een termijn van 3 jaar en zijn in de praktijk vaak 2 termijnen verbonden aan de commissie. De Examencommissie vergadert minimaal 2 keer per jaar, meestal centraal in Nederland (Utrecht).

Indien u geïnteresseerd bent om de Examencommissie te komen versterken, nodigen wij u van harte uit om contact opnemen met Dik Rutgers, voorzitter, of Fleur van Raamt, secretaris van de Examencommissie. De sluitingsdatum is 22 maart 2019.