Vacatures Examencommissie

De Examencommissie van de NVvR is op zoek naar enthousiaste radiologen die zitting willen nemen in de commissie. De Examencommissie heeft tot taak de organisatie van de halfjaarlijkse Voortgangstoets (VGT) in de opleiding tot radioloog. Commissieleden zijn onder meer betrokken bij het opstellen van de examenvragen, het beoordelen van de antwoorden op de examenvragen en het surveilleren tijdens de toets.

Wij zijn op zoek naar radiologen die zich herkennen in het volgende profiel: U bent sterk geïnteresseerd in de opleiding en toetsing van aios. U bent bedreven in, of wilt zich graag verder bekwamen in, het maken van goede toetsvragen of vergelijkbaar onderwijsmateriaal. Bij voorkeur heeft u specifieke klinische ervaring in de kinderradiologie, interventieradiologie of abdominale radiologie.

Hier vindt u meer informatie over de samenstelling en reglementen van de Examencommissie. De Examencommissie vergadert minimaal 2 keer per jaar, meestal centraal in Nederland (Utrecht).

Indien u geïnteresseerd bent om de Examencommissie te komen versterken, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Fleur van Raamt, voorzitter, of Anouk van der Gijp, secretaris van de Examencommissie. De sluitingsdatum is 15 november 2021.