Vacatures MemoRad redactie

MemoRad is het ‘clubblad’ en de spreekbuis van radiologisch Nederland in al haar facetten. De redactie van MemoRad is op zoek naar nieuwe redactieleden. Vind jij het leuk om mee te denken over radiologische onderwerpen en om artikelen te schrijven en te beoordelen? Meld je dan vooral aan!

Wat doet een redactielid?
De redactie komt vier keer per jaar (digitaal) bijeen. Als lid van de redactie brainstorm je samen met de andere redactieleden over de inhoud van het tijdschrift: afwisselende thema’s, interessante onderwerpen, verrassende artikelen en veelbelovende onderzoeken. Je kunt zelf artikelen schrijven, maar vooral ook collega’s en vakgenoten benaderen voor het maken van kopij. Het werk voor de redactie kost ongeveer 4 tot 6 uur per kwartaal.

Belangstelling?
De redactie is op zoek naar meerdere redactieleden met diverse achtergronden en belangstellingen. Ben je net begonnen als AIOS, fellow of (nucleair) radioloog of heb je juist ruimte werkervaringof, werk je in de academie of heb je gekozen voor de periferie, en/of heb je een duidelijke visie op (de toekomst van) het vak, onderwijs of onderzoek: dan zijn we op zoek naar jou!

Ben je enthousiast geworden?
Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 1 maart naar secretaris Joy Vroemen (jvroemen@flevoziekenhuis.nl), onder vermelding van redactielid MemoRad.

Twijfel je nog?
Bel eens met een van onze redactieleden om erachter te komen of de functie bij jou past. Alle vragen zijn welkom! Je kunt bellen met Winnifred van Lankeren (06 28 22 85 09), Paul Algra (06 20 62 68 90) of Nelleke Tolboom (06 28 78 07 80).