Vacature bureau- en beleidsondersteuner

Zoek je een afwisselende en verantwoordelijke baan, waarin je zowel zelfstandig als ondersteunend werkt, dan is de functie van bureau- en beleidsondersteuner wellicht iets voor jou!

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR) zoekt een nieuwe, enthousiaste collega, die onze veelomvattende ledenadministratie gaat verzorgen, zorgt voor facilitaire zaken van het bureau (fysiek en online), en administratieve ondersteuning geeft op het aandachtsgebied Onderwijs en Opleiding.

Organisatie

De Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR) is de beroepsvereniging voor radiologen, die zich met bijna 2.000 leden inzet voor de opleiding, kwaliteit, wetenschap en praktijk van radiologie in Nederland. De NVvR vormt samen met circa 30 andere beroepsverenigingen voor medisch specialisten de Federatie Medisch Specialisten (FMS), gehuisvest in de Domus Medica in Utrecht.

Het bureau van de NVvR ondersteunt het bestuur, commissies en werkgroepen van de vereniging bij alle taken en activiteiten. Het bureau bestaat uit een team van betrokken medewerkers, waarover verschillende aandachtsgebieden zoals Opleiding, Kwaliteit, Beroepsbelangen en Wetenschap zijn verdeeld en die in onderlinge samenwerking streven naar het beste, gezamenlijke resultaat.

Functie

In deze functie als bureau- en beleidsondersteuner verzorg je samen met collega’s de dagelijkse service en dienstverlening via telefoon, e-mail en post aan de NVvR-leden. Je voert diverse werkzaamheden uit o.a. op het gebied van ledenadministratie, opleidingsvisitaties, registratie van opleidingen en opleiders, registratie van congressen en nascholing, verwerking van correspondentie en verzending van mailings. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor algemene en facilitaire bureauzaken.

Als beleidsondersteuner krijg je functionele aansturing van collega’s. Je werkt zelfstandig in verschillende systemen, zoals de website en de systemen voor accreditatie en visitatie.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring, bij voorkeur bij een vereniging en/of in de medische zorg
 • Goede communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk, in Nederlands en Engels
 • Zorgvuldig werkend, prettig in de omgang en servicegericht
 • Pro-actieve houding en goed in staat het eigen werk te organiseren
 • Ervaring met MSOffice (Outlook, Word, Excel, Powerpoint)
 • Snel eigen kunnen maken van diverse software
 • Geen ‘9 tot 5’-mentaliteit

Wij bieden

 • Een team van enthousiaste collega’s met humor
 • Een prettige en moderne werkomgeving
 • Een afwisselend pakket van werkzaamheden
 • Vele en diverse contacten met zorgprofessionals in een dynamische tijd
 • Mogelijkheid om na de inwerkperiode ook thuis te werken

Dienstverband en salaris

Tijdelijk contract voor één jaar voor minimaal 24 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling. Gezien de ontwikkeling van werkzaamheden is een werkweek tot 32 uur ook bespreekbaar.

De NVvR volgt de Arbeidsvoorwaardenregeling Federatie Medisch Specialisten (FMS) voor de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Sollicitatie

Meer informatie? Zie de website van de NVvR of neem bij vragen contact op met Marieke Zimmerman, directeur NVvR, telefoon (06) 28947117.

Interesse? Stuur uw CV met schriftelijke motivatie naar Suzanne van der Pol.