Call for Abstracts voor de Radiologendagen 2019!

De Radiologendagen 2019 vinden plaats op 16 & 17 mei in Gooiland te Hilversum en hebben als thema ‘Contrasten in de Radiologie’.
De parallellen tussen televisie en radiologie zijn snel gemaakt, onze core business is beeldvorming. Het liefst met duidelijk contrast. En tijdens deze Radiologendagen zullen we kijken naar contrasten in bredere zin.

Het is nu mogelijk om wetenschappelijke abstracts en case reports in te dienen, de deadline hiervoor is verlengd naar 17 maart 2019. Klik hier voor het indienen van een abstract. Klik hier voor de richtlijnen voor de abstracts en de case raports.
Dit wetenschappelijk onderzoek zal - verspreid over 2 dagen - worden gepresenteerd in parallelsessies.

Ook dit jaar streven we naar zoveel mogelijk vakoverstijgende presentaties in de plenaire sessies, waaronder een presentatie van Marcel Levi (internist en voorheen voorzitter RvB in het AMC). Wij gebruiken contrasten om te kijken naar onze beelden, maar hoe doet een kunstenaar dat? Maar ook Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam hebben een boeiend verhaal te vertellen.

De verschillende secties zullen een Refresher Course organiseren en daarnaast zullen er missersessies zijn, de traditionele quiz en een AV van de NVvR.
En zonder een diner en spetterend feest zijn de Radiologendagen natuurlijk niet compleet!

Dus opleiders en promotoren, spoor uw AIOS en onderzoekers aan om een abstract in te sturen!

De registratie voor deelname zal begin januari 2019 open gaan.