NVvR

Onder "NVvR" is verenigingsspecifieke informatie te vinden over het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR), de statuten en reglementen, de vergader-/activiteitenkalender, het bestuur, het bureau en de diverse commissies en werkgroepen en voor leden van de NVvR: de ledenlijst.

De Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR) is opgericht op 14 april 1901. De NVvR behartigt de belangen van haar leden, zorgt mede voor een goede toegankelijkheid en kwaliteit van de radiologie en draagt bij aan een positieve beeldvorming rond de radiologie en de radiologen in Nederland.
Hier vindt u informatie over het lidmaatschap van de NVvR. Voor leden is hier ook een declaratieformulier beschikbaar, om kosten die gemaakt zijn voor activiteiten tbv de NVvR te declareren.
De NVvR bestaat uit de algemene vergadering, een bestuur, commissies en werkgroepen met een bureau ter ondersteuning. En er zijn secties per aandachtsgebied (zie elders).
In deze kalender staat een overzicht van verenigingsactiviteiten, zoals vergaderingen en andere bijeenkomsten. Zie bij de eigen commissie onder Organisatie of bij de eigen sectie onder Secties voor de agenda, stukken en locatie of ga naar alle Vergaderingen.
Een overzicht van partners uit het netwerk en de NVvR-afgevaardigden daarin.
General information Radiological Society of the Netherlands in English
Jaarlijks worden door de Nederlandse Vereniging voor Radiologie de Radiologendagen georganiseerd. Het tweedaagse congres heeft een wisselend thema en vindt ook vaak op een andere locatie plaats.

Documenten NVvR

15 november, 2018
Categorie NVvR
Van Techniek
Type Beleidsnotitie
Trefwoorden ICTnetwerkgeneeskunde
13 augustus, 2018
Categorie KwaliteitNVvR
Type Sectie
Trefwoorden CWKkinderentrauma
5 juli, 2018
Categorie NVvR
Van NVvR
Type Beleidsnotitie
Trefwoorden ledengegevensprivacy
21 november, 2017
Categorie KwaliteitNVvR
Trefwoorden aanvraagbeoordelingherbeoordelingscoutsurveys
23 juni, 2017
Categorie KwaliteitNVvR
Van NVvR
Trefwoorden informed consentinterventieradiologie
20 september, 2016
Categorie NVvR
Van NVvR
Type Reglement
Trefwoorden statutenreglement
20 september, 2016
Categorie NVvR
Van NVvR
Type Reglement
Trefwoorden huishoudelijk reglement
9 juni, 2016
Categorie NVvR
Van NVvR
Type Beleidsnotitie
Trefwoorden strategievisie