Online deelname SWC najaar 2020

Twee weken geleden is de inschrijving voor de Sandwichcursus Abdominale Radiologie en Neuroradiologie van 10 t/m 13 november 2020 geopend. Gezien de COVID-ontwikkelingen, de aangescherpte (regionale) Coronamaatregelen en het aanvullende beleid van de individuele ziekenhuizen, is deze week besloten om deze aanstaande Sandwichcursus in zijn geheel online te laten plaatsvinden.

Dit betekent dat het programma met cursusleider en sprekers gewoon zal doorgaan vanuit De Reehorst in Ede, maar dat u dit als deelnemer alleen online kunt volgen. Accreditatiepunten zijn aangevraagd en u ontvangt deze als u ook daadwerkelijk op de ingeschreven dag het programma hebt gevolgd.
Naast aanpassingen op locatie zullen aanvullende audiovisuele voorzieningen worden getroffen, zodat de Sandwichcursus vanuit een studiosetting kan worden uitgezonden. Ook zal er extra aandacht uitgaan naar het (digitaal) interactief maken van de sessies.
 
De leden, die zich nu al hebben ingeschreven voor fysieke deelname in De Reehorst, zullen via de congresorganisatie B.E.N.G! een e-mail ontvangen met de vraag of deze inschrijving omgezet moet worden naar de online inschrijving.  
Vanzelfsprekend wordt voor deze leden ook het inschrijftarief aangepast aan de online deelname.
 
Klik hier voor meer informatie over de Sandwichcursus, het programma e.d. op de NVvR-website.
 
Ook volledig online hopen we veel leden bij de Sandwichcursus in november te mogen begroeten!