Netwerk COVID-19

Dit is een netwerk van en voor radiologen/NVvR-leden in de Nederlandse ziekenhuizen, die elkaar laagdrempelig willen kunnen informeren over hun kennis en ervaring met COVID-19 uit de eigen klinische praktijk. Het is bedoeld als tijdelijk netwerk gezien de uitbraak van het Corona-virus SARS-CoV-2 en de behoefte aan onderlinge informatie-uitwisseling. Door dit netwerk als een "sectie" in te richten op de NVvR-website kunnen bijbehorende functionaliteiten worden gebruikt.

Het tijdelijk netwerk heeft de actualiteit gevolgd van 15 maart t/m 15 juni 2020.

Netwerkleden

Hierbij de uitnodiging aan elke radioloog of aios die interesse heeft om lid te worden van dit netwerk, in het bijzonder degenen die in het eigen ziekenhuis aanspreekpunt zijn voor de vakgroep radiologie voor COVID-19 en/of thoraxradioloog. Netwerkleden ontvangen mailings via de module Vergaderingen van deze website. Leden zijn hieronder zichtbaar en via de ledenlijst per ziekenhuis op te zoeken.

Lid worden? Klik op de link 'Sectielidmaatschap aanvragen' onderaan deze pagina (alleen zichtbaar na inloggen).

Afmelden c.q. geen mailings meer ontvangen? Stuur een e-mail naar nvvr@radiologen.nl

Informatie

Informatie uit de mailings aan de netwerkleden, nieuwsberichten en andere documenten zijn ook beschikbaar voor alle andere NVvR-leden op de pagina Informatie / nieuws / documenten van dit netwerk (zie ook in de menubalk, zichtbaar na inloggen).

De Handreiking Standaardverslag CT-thorax COVID inclusief CO-RADS en CT-score is publiek beschikbaar. Klik hier.

Contact

Het netwerk is geïnitieerd door het NVvR-bestuur. Vragen of opmerkingen kunnen worden gemaild naar het bureau van de NVvR via het algemene e-mailadres nvvr@radiologen.nl.

Gezien de snelheid van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus/COVID-19 en het bijbehorende (medisch inhoudelijke) beleid zal gedeelde en gepubliceerde informatie door de tijd worden ingehaald en door voortschrijdend inzicht mogelijk zijn achterhaald. Dit vraagt van iedereen eigen afwegingen en verantwoordelijkheid wat hij/zij met de informatie doet en in hoeverre deze geschikt is om te delen en verder te verspreiden.

Documenten Netwerk COVID-19

Er zijn geen documenten gevonden die voldoen aan deze criteria.