Radiologendagen 2017 geopend

In WTC Rotterdam zijn de Radiologendagen 2017 door de voorzitter van de Commissie Radiologendagen, Sebastiaan Jensch, geopend. Na een overzicht van het programma ‘Radioloog in the lead’ praatte de voorzitter van de NVvR, Peter Wensing, de circa 500 aanwezigen in de plenaire zaal kort bij over enkele actuele onderwerpen, waaronder de samenwerking met de NVNG. Daarna kreeg de voorzitter van de Royal College of Radiologists, Nicola Strickland, het woord over werken als radioloog in de UK.

Uit de eerste evaluaties blijkt dat de Radiologendagen 2017 positief zijn gewaardeerd op diverse onderdelen (sprekers, programma, organisatie, locatie, etc.). Hoge scores krijgen de plenaire sessies ‘Apemanagement’ van Patrick van Veen en ‘De misère van medisch leiderschap’ van Menno de Bree, waarbij regelmatig een lach van herkenning uit de zaal opklonk. Daarnaast hoge waarderingen voor de refresher courses van de Juniorsectie en de sectie Acute radiologie en voor de korte voordrachten van Thorax- en Cardiovasculaire radiologie.
De quiz werd gewonnen door de vrouwen, waarover tijdens het diner en feest aan de Maas met zomerse temperaturen nog lang kon worden nagepraat.

Klik hier om naar Radiologendagen 2017 op de website te gaan.