Radiologendagen

Jaarlijks worden door de Nederlandse Vereniging voor Radiologie de Radiologendagen georganiseerd. Het tweedaagse congres heeft een wisselend thema en vindt ook vaak op een andere locatie plaats.

Radiologie Ratatouille 2-4 september 2020

RD/SWC de luxe - limited edition


Het organiserend comité Radiologendagen en de commissie Sandwichcursus hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan een mooi programma voor de gecombineerde cursus in september Radiologie Ratatouille. Deze RD/SWC de luxe - limited edition zal plaatsvinden in één grote, plenaire zaal in de Reehorst, waarbij alle COVID-19 maatregelingen in acht worden genomen.

U kunt een Radiologendagenprogramma verwachten dat is ‘gesandwiched’ tussen de Sandwichcursusdagen. Goede sprekers van binnen en buiten ons specialisme; vakoverstijgende onderwerpen uit de Radiologendagenkoker en kennisvergroting zoals u gewend bent van een SWC. Maar ook de quiz, de uitreiking van de Frederik Philipsprijs en het cabaret krijgen een plaats in dit congres. Gezien de beperkingen zijn er dus alleen plenaire sessies.

Voor het volledige programma, klik hier.

De inschrijving is geopend vanaf woensdag 1 juli a.s. Vanwege de 1,5 meter maatregel is er per dag plaats voor maximaal 200 deelnemers. De Sandwichcursus vindt gespiegeld plaats op woensdag 2 en vrijdag 4 september en de Radiologendag op donderdag 3 september, met aansluitend voor alle deelnemers een aangeklede borrel.

Inschrijven kan via https://inschrijven.radiologen.nl/. Mocht de inschrijving vol zijn, dan kunt u aangeven of u op de reservelijst wilt worden geplaatst.
 

Radiologendagen en Sandwichcursus bij je thuis!

Er zijn voor u vier webinars georganiseerd, op de dinsdagen van 26 mei tot 16 juni, van 19.30 -21.30 uur

Klik hier als u een of meer van de webinars van 26 mei, 2 juni, 9 juni en 16 juni terug wilt kijken.
 

 

 

 

 

 

Algemene informatie over de Radiologendagen en over eerdere edities vindt u hier.

Voor klachten over (de organisatie of inhoud van) de Radiologendagen verwijzen wij u naar de klachtenregeling voor onderwijsactiviteiten van de NVvR.