Radiologendagen

Jaarlijks worden door de Nederlandse Vereniging voor Radiologie de Radiologendagen georganiseerd. Het tweedaagse congres heeft een wisselend thema en vindt ook vaak op een andere locatie plaats.

Radiologendagen 2020

De inschrijving voor de Radiologendagen 2020 op 28 en 29 mei aanstaande is geopend. De commissie heeft een gevarieerd, inhoudelijk en vakoverstijgend programma gemaakt, met het thema 'Radiology in the Blue Zone' als leidraad. Voor het actuele programma kijkt u hier.

Indienen Abstracts

Heel graag nodigen wij u allen uit voor het indienen van een Case report
of Abstract
voor de aankomende Radiologendagen op 28 & 29 mei a.s. in Gooiland, Hilversum. Dit kan tot en met zondag 12 april (was oorspronkelijk zaterdag 14 maart)

Programma

Klik hier voor het actuele programma.

Inschrijven

Voor de inschrijving kunt u kiezen uit donderdag 28 mei, vrijdag 29 mei of beide dagen. Klik hier voor de tarieven. Op donderdag 28 mei zal, in een iets ander format, het traditionele diner met feest weer in Gooiland plaatsvinden.  

Via Hotellink Radiologendagen 2020 kunt u een hotelkamer boeken. Mocht het Gooiland hotel vol zitten, dan zijn er genoeg alternatieven in de directe omgeving.

De Radiologendagen 2020 zijn ook te volgen via Instagram.

 

 

 

Indienen abstract Radiologendagen 2020

Direct inschrijven Radiologendagen 2020

Algemene informatie over de Radiologendagen en over eerdere edities vindt u hier.

Voor klachten over (de organisatie of inhoud van) de Radiologendagen verwijzen wij u naar de klachtenregeling voor onderwijsactiviteiten van de NVvR.